fbpx

CS:GO Esports Industry Awards game of the year

Tabitha 16 november 2017

Tijdens de jaarlijkse Esports Industry Awards won Counter Strike: Global Offensive de prijs game of the year. De game waar ook Mijndomein Masters om draait, staat bovenaan de lijst van veel gamers en Esportskijkers.

Esports naar next level

Tijdens deEsports Industry Awards worden er 22 prijzen verdeeld die te maken hebben met Esports. Zo heb je een prijs voor beste nieuwkomer en personality van het jaar play of the year. Een van de belangrijkste prijzen is natuurlijk de Esports game of the year award. De winnaar wordt bepaald door het aantal kijkers, spelers en de hoogte van de prijzenpot. Ook is het belangrijk welke prestigieuze events er zijn opgezet die de Esports naar een next level brengen. Mijndomein Masters is om die reden opgezet en het is goed om te zien dat CS:GO nu gewonnen heeft.

Keuze van de gamers

CS:GO moest het dit jaar opnemen tegen titels als FIFA17, Heartstone, CoD Infinite Warfare, Street Fighter V, Dota 2, League of Legends, Rocket League en Overwatch. Toch kozen de meeste gamers over de hele wereld voor CS:GO.

Kijk elke donderdagavond naar Mijndomein Masters op Twitch, FOX Sports en Sportnieuws.nl.
Tabitha

Tabitha schrijft content voor Mijndomein Masters en houdt zich bezig met alles rondom Esports.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Nu live!
Live Donderdag 18:00