fbpx

Wat verwacht Rene Treur van de eerste halve finale

Tabitha 27 maart 2018

Zaterdag 7 april is de Mijndomein Masters terug met de halve finales, ECV Esports – Defusekids en Get-Gaming – Trust Gaming. Iemand die dit seizoen zeker alles heeft gezien is René Treur, caster bij de Mijndomein Masters. Daarom vroegen wij hem naar zijn voorspellingen.

ECV Esports – Defusekids
René gaat er van uit dat Defusekids een 2-0 winst pakt op ECV Esports, hoe hard er ook getraind is aan de kant van ECV. “Ik verwacht dat Defusekids hier geen steken gaat laten vallen. Mijn voorspelling is 16-12 en 16-8.” zegt René. Volgens hem gaat het mentaal zwaar worden voor de huidige nummer vier van de competitie, omdat ze bij de eerste map alles op alles moeten zetten om Defusekids te ontregelen. “Als ze de eerste map verliezen, kunnen ze zich denk ik niet meer opladen voor de tweede map. Dan is het gespeeld”. ECV Esports zal volgens Rene dus aan de bak moeten.

Verwachtingen
Toch krijgt ECV Esports wel een pluim van Treur, want hij ging er eigenlijk van uit dat Edevia tegen Defusekids zou spelen in de halve finale. “Ik dacht dat Edevia het op ervaring zou lukken om de top 4 vol te maken, maar ECV heeft een fantastisch seizoen gedraaid en de grote namen achter zich gehouden. Heel knap voor een team met toch een best lage gemiddelde leeftijd. “Over Defusekids in de halve finale was er geen twijfel, hij benoemt ze, net als vele anderen, als topfavoriet om naar China te gaan. Volgens René is ECV Esports vooral sterk met Wajooh en Bowen. Twee spelers die vaak het team op sleeptouw nemen. “Wajooh is een sterke speler voor ECV, maar op Bowen staat geen maat de laatste tijd. Op hem zou ik mijn geld dus zetten. Aan de andere kant staat Cruc1al in de schijnwerpers, maar eigenlijk zou je het hele team kunnen benoemen. Bijvoorbeeld Clash die in de laatste speeldag tekeer ging op de_inferno en de_cache”.

China
De winnaar van ECV Esports – Defusekids speelt tegen Get-Gaming of Trust Gaming. EN maakt kans om naar China te gaan en in de Groupstage van de WCA mee te doen. Volgens René kunnen we niet verwachten dat ECV Esports of Defusekids de WCA zal winnen. maar dat als het meezit er zeker wel een podiumplaats in zit.”
Tabitha

Tabitha schrijft content voor Mijndomein Masters en houdt zich bezig met alles rondom Esports.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Nu live!
Live Donderdag 18:00