fbpx

26 teams doen mee aan qualifiers Mijndomein Masters

Leon 24 oktober 2017

De inschrijvingsperiode voor de Mijndomein Masters is gesloten. Een geweldig aantal van 26 teams heeft zich aangemeld. Van deze 26 teams zijn er twee teams die een invite hebben ontvangen en zich daarmee hebben verzekerd van een plek bij de laatste 8: Get-Gaming en Defusekids. De resterende 24 teams gaan strijden om 6 plekken.

De qualifiers zijn op 26, 28 en 29 oktober vanaf 19:00. Op drie wedstrijddagen spelen we een single elimination bracket waarbij steeds 2 teams een plek bemachtigen. Deze kwalificeren zich direct voor het eindtoernooi. Redt een team het niet op de eerste speeldag? Dan kan het altijd nog meedoen op zaterdag en zondag. Zo heeft een team meerdere malen kans om zichzelf te kwalificeren. Uiteindelijk eindigen we met 8 teams in totaal. Deze teams gaan het wekelijks in het Esports House 010 en live op televisie tegen elkaar opnemen.

Deelnemende teams:
NinjaShadow
ECVeSports
Team SmellsLikeFish
Verrekijkerboys
Grizzlys Official
Driekant
Hyperspace Esports
REXO Gaming
Billionaire Boys
Best Wel Redelijk
AETAS.Cyan
BMoses
Illegalies
edevia
Cryptic eSports
NSE
Rush B
Nehox
Dutch Warriors
WeProbablyLose
TheDeliveryGuys
Trust Gaming
ESEV Zephyr
Defusekids [invited]
ability.eu
Get-Gaming [invited]

De qualifiers worden online gespeeld op 26, 28 en 29 oktober om 19:00 ’s avonds en worden niet uitgezonden. Deelnemende teams ontvangen persoonlijk informatie over het speelschema en deze word ook gepubliceerd op deze website. Vanaf 2 november kunnen kijkers de competitie volgen op Twitch en op Fox Sports.
Leon

Leon is beheerder en initiatiefnemer van Mijndomein Masters. Is zelf ook een gamefreak.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Meet the team: Defusekids | esports-nieuws Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] is 1 van de teams die op invite meedoet aan de Mijndomein Masters. Ze hoeven dus niet meer te kwalificeren en zijn direct geplaatst voor de competitie. Die is vanaf 2 november te volgen in het programma […]


Nu live!
Live Donderdag 18:00