fbpx

Jerre “Dynz” laat zijn gedachten los op Trust Gaming – Get-Gaming

Tabitha 5 april 2018

“Het is lastig te zeggen wie van deze teams de zege gaat pakken. Recent in de Kayzr qualifier was het Trust Gaming wat vrij eenvoudig van Get-Gaming won, maar Get-Gaming heeft Trust Gaming verslagen in het MDM seizoen.”

Nu de halve finale en de spanning dichterbij komt, praten we met caster Jerre “DYNZ” van de Berg over Trust Gaming tegen Get-Gaming. Op 7 April wordt deze halve finale gespeeld. 

Voorbereidingen
Volgens Jerre hebben The Party en The Copenhagen Games een goed effect gehad op beide teams, al heeft Trust er meer uit kunnen halen. De caster zegt dat Trust enorm gemotiveerd is na de Copenhagen Games. Get-Gaming won The Party wat altijd een fijn gevoel geeft en mogen qua voorbereiding zeker ook niet klagen. Maar toch blijft hij bij zijn standpunt dat Trust een betere voorbereiding had.  “Het is lastig te zeggen wie van deze teams de zege gaat pakken. Recent in de Kayzr qualifier was het Trust Gaming wat vrij eenvoudig van Get-Gaming won, maar Get-Gaming heeft Trust verslagen in het het huidige Mijndomein Masters seizoen.”

Trust Gaming – GetGaming
Jerre vertelde dat beide teams een geweldige line-up hebben, maar er toch players wel boven uit staken.

Get-Gaming: blackie / NiNo – Beide spelers hebben gigantisch veel firepower en kunnen situaties binnen enkele secondes omdraaien in het voordeel van Get-Gaming.

Trust Gaming: FASHR – De FPL speler van de Benelux. Een van de weinige spelers in de Benelux die het (individueel) tot een groot podium heeft weten te schoppen door zich te kwalificeren voor de Faceit Pro League.”

Als hij moet zeggen wie er gaat winnen tussen de twee dan twijfelt hij heel lang. Uiteindelijk kiest hij toch voor Trust Gaming. “Ik verwacht een 2-1 in maps in het voordeel van Trust.”

Internationaal succes
Aan een internationaal succes tijdens het WCA kan Jerre nog niet echt denken. Maar zegt ook niet dat ondenkbaar is. Hij vindt dat de Benelux teams het niet geweldig doen. Ze komen nog te kort tegen de echte toppers, bijvoorbeeld Trust Gaming -Imperial moeten ze het afleggen. Volgens de caster is voorbereiding belangrijk en dat de winnaar van Mijndomein Masters, door goede voorbereiding een upset kan veroorzaken.
Tabitha

Tabitha schrijft content voor Mijndomein Masters en houdt zich bezig met alles rondom Esports.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Nu live!
Live Donderdag 18:00