Meet the team: Get-Gaming

Tabitha 25 oktober 2017

De Get-Gaming-teams behoren tot de top in de Benelux en hebben aspiraties om ook in Europa en in de wereld te laten zien wat ze waard zijn. Nu maken ze als 1 van de 2 teams die op invite deelneemt kans om zich te laten zien in de World Cyber Arena met hun CS:GO-team. 

Get-Gaming is gecreëerd door ex-leden van bekende Nederlandse gamingcommunities met een duidelijk doel: Zeg nee tegen de “toxic game scene!” Na 2 jaar voorbereiding startten ze in augustus 2015 de stichting Get-Gaming. Met ruim 7.500 spelers die onder meer CS:GO, OverWatch, Rocket League en HearthStone spelen. In 2018 verwacht Get-Gaming meer topteams en topspelers voor nog meer games te presenteren.

Get-Gaming CS:GO Team

De core van de Get-Gaming CS:GO line-up speelt samen sinds juli 2016. Sindsdien is het team gegroeid en verbeterd. Na lang zoeken heeft Get-Gaming in september 2017 met Steven (blackie) en Nino (NiNo) 2 geweldige spelers toegevoegd aan de line-up. Zelf zeggen ze daarover: “The sky is the limit baby!”

Get-Gaming had trouwens iets te veel Belgen in het team om mee te doen aan de Nederlandse Mijndomein Masters competitie. Toevallig heeft een van de Belgische jongens een Nederlandse moeder en hij is op Nederlandse grond geboren. Op de valreep heeft hij in Breda zijn Nederlands paspoort aangevraagd en nu mag Get-Gaming toch meedoen aan Mijndomein Masters.

Het team stelt zich voor:

wondr

“Hallo, mijn naam is Arno “wondr” van Gaeveren. Ik ben 22 jaar oud en kom uit België. Ik ben student Multimediaproductie en daarnaast steek ik 99% van mijn vrije tijd in CS:GO. Het allereerste CS-spel waar ik ooit mee begonnen ben is CS:S. Ik ben dit casual gaan spelen toen ik 10 jaar oud was. Ik speel al CS:GO sinds februari 2015, en ik streef ernaar om elke dag beter en beter te worden in CS:GO. Voordat ik deze game ging spelen, speelde ik FIFA op de console en daarvoor nog Call of Duty op de PC. Ik ben de entry-fragger voor dit team. Ik ken geen angst en maak daardoor ruimte voor mijn teammates.”

get gaming nino get gaming wondr

NiNo (links) en wondr (rechts)

NiNo

“Hallo, mijn naam is Nino “NiNo” Roos. Ik ben 19 jaar oud en speel nu al ruim 3 tot 4 jaar CS:GO. Mijn eerste competitieve game was Call of Duty 4. Met deze game speelde ik ook al een hoger niveau op LAN’s. Dat heeft me geleerd om onder druk te spelen en altijd het hoofd koel te houden. Toen ik het gevoel kreeg dat Call of Duty niet meer mijn ding was, heb ik de overstap gemaakt naar CS:GO. Ik steek er erg veel tijd in om me elke dag nog verder te verbeteren in deze game.”

waLLy

“Hallo, mijn naam is Ewald “waLLy” Gielen. Ik ben 27 jaar oud en woon in België. Ik speel al sinds CS 1.5. Ik heb al 15 jaar ervaring met het spelen op hoog competitief niveau, waar ik spellen zoals WoW 3v3 Arena, Heroes of Newerth en CS 1.6 gespeeld heb. Ik ben sinds dag 1 al de in-game leader van mijn teams geweest, en in CS:GO is dit niet anders.”

get gaming wally get gaming blackie

waLLy (links) en blackie (rechts) 

blackie

“Hallo ik ben Steven “blackie” Groeneveld, en ik ben 18 jaar oud. Ik speel nu sinds 3 jaar CS:GO. En speel nu ongeveer een half jaar op een hoger niveau competitief. Ik kwam al op 4-jarige leeftijd in aanraking met CS 1.6. Ik heb daarna nog games als Day of Defeat en CS:S gespeeld.

Ik speelde altijd voor de fun maar na vaak standin te zijn geweest voor een aantal teams, en het uren kijken naar vele pro CS-matches, kwamen toch de kriebels om dit op hoger niveau te gaan doen. Mijn debuut was in ESEA S25 UK Open League, waar we eindigden als 2e met een stand van 14-2 in het normale seizoen. Hierna heb ik de stap gemaakt naar het huidige team.”

kzealos

“Hallo ik ben Jarne “kzealos” Van Ransbeeck en ben een talentvolle 17 jaar oude CS:GO-speler uit België. Mijn nickname komt vanuit het uitspreken van het Nederlandse woord: “Ik-zie-alles”. En dat doe ik zeker :-). Ik ben begonnen met spelen toen ik 11 jaar oud was. Ik ben serieuzer gaan spelen toen ik 15 jaar oud was, en ben toen ook door de hele Benelux naar LAN’s geweest. Ik heb hier mooie resultaten behaald met honger naar meer!

Ik ben een all-round CS:GO-speler, die zich kan aanpassen aan elke situatie. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg om mezelf nog verder te bewijzen.”

get gaming kzealos

kzealos

Hakooooom

“Ik ga in het kort vertellen over mijzelf en mijn rol binnen Get-Gaming. Mijn naam is Joey. Ik ben 24 jaar en woonachtig in Utrecht, Nederland. Ik begon op een leeftijd van 9 jaar oud, met het spelen van spelletjes op de pc. Ik speelde op die leeftijd voornamelijk Counter Strike 1.6, Natural Selection en Biosfear (Thais video-game, beter bekend als Laghaim). Ik begon te spelen via mijn eigen broer die al stuk ouder was en ook veel CS 1.6 speelde. Ik heb zelf 1.6 aardig lang gespeeld, rond de 5k uren, en ik heb in veel clans of teams gezeten. Uiteindelijk ben ik rond een leeftijd van 12 jaar gestopt met het spelen van Counter Strike. Ik begon toen aan een veel grotere hype “World of Wacraft”. Dat heb ik ongeveer tot aan Counter Strike: Global Offensive gespeeld.

Sinds dat Counter Strike: Global Offensive uitgebracht werd, ben ik zelf toch net iets later gestart dan de meeste mensen. Ik heb zelf in verschillende clans, teams of community’s gezeten. De meest bekende namen zijn toch wel Doubledutchdragons, LowlandLions Community, Doubledutchclan en nu dan voor Get-Gaming.”

Hakooooom is als staffmember ook betrokken bij onder meer de pro-teams en coaching. Samen met een paar andere mensen heeft hij Get-Gaming opgebouwd.

get gaming Hakooooom Chixe.jpg

Hakooooom (links) en Chixe (rechts)

Chixe

“Mijn naam is Mark “Chixe” Broekman. Ik ben 31 jaar, geboren en getogen in Utrecht maar woonachtige op Texel. Ik speel al CS sinds 1.0. Ik heb in de tijd van 1.3 tot 1.6 op hoog competitief niveau gespeeld. Daarna ben ik gestopt vanwege een gezin en de daadwerkelijke tijd die nodig is om dit niveau aan te houden. Ik heb CS:S niet veel gespeeld omdat ik het gewoon geen goede game vond.

Bij de start van CS:GO ben ik weer op fun-niveau begonnen en nu binnen Get-Gaming weer wat vaker in teamverband. Af en toe een gamepje met wat mensen van het team is altijd leuk. Ook op de LAN’s waar we als Get-Gaming aanwezig zijn proberen we dan vaak nog een Get-Gaming mixteampje te spelen waar ik dan uiteraard aan meedoe.”

Chixe is ook staffmember bij Get-Gaming. Hij beheert en onderhoudt de servers, is Pro Team Manager en houdt zich bezig met sponsoring.




Tabitha

Tabitha schrijft content voor Mijndomein Masters en houdt zich bezig met alles rondom Esports.

Reageer op dit artikel

2 Reacties op "Meet the team: Get-Gaming"

Abonneren op
avatar
Sorteren op:   nieuwste | oudste | meest gestemd
trackback

[…] avond begon met invited team Get-Gaming tegen nieuwkomer Edevia. De keuze van Get-Gaming viel op de_nuke terwijl Edevia koos voor […]

trackback

[…] avond begon met invited team Get-Gaming tegen nieuwkomer Edevia. De keuze van Get-Gaming viel op de_nuke terwijl Edevia koos voor […]

wpDiscuz