fbpx

Meet the team: Trust Gaming

Leon 9 januari 2018

Het Trust Gaming Team is opgericht in 2017. Na het aantrekken van een ervaren team en één line-up switch in november zijn ze nu klaar om de Nederlandse CS: GO-scene over te nemen en een stap te zetten naar een hoger Europees niveau. Het doel van het team is dan ook simpel: van talentvolle spelers champions maken waardoor ze via Trust Gaming hogerop kunnen komen! #BuildingChampions

Mijn naam is Jesse Kabelaar. In de eSports-scene, maar vooral in de CS: GO-scene beter bekend als k1Nzo. Ik ben in 2008 begonnen met het spelen van CS Source maar heb dit nooit op een hoog competitief niveau gedaan. Destijds speelde ik wel al met mijn huidige teammaat Logix. Toen CS: GO uitkwam heb ik een break van ongeveer een jaar genomen waarin ik ben overgestapt naar League Of Legends, maar was hier helaas nooit erg goed in. Na ongeveer een jaar vroeg een oude CS Source-teammaat mij om CS: GO een kans te geven. Binnen CS: GO heb ik voor verschillende organisaties gespeeld zoals: RESOURCE eSports, mCon eSports, Asterion, LowLandLions, ECV eSports, Ceaseless Six en tot nu toe het meest succesvolle en beste team (voor mij): Leonid Gaming. In de huidige situatie hebben wij getekend bij Trust Gaming met 4 man van het oude Leonid Gaming team; Luosrevo, Logix, yNc & ik. Ik spreek namens het hele team als ik zeg dat we heel trots zijn dat wij zo’n merk mogen representeren. We hopen in de MDM te laten zien dat we Trust Gaming waard zijn.

Mijn naam is Yannick Van Boven en mensen kennen me beter als Don Jean… ik bedoel yNc. Ik begon ongeveer 3 jaar geleden met CS: GO, het leek mij een leuke afwisseling voor het bekende LoL dat ik in de jaren hiervoor speelde. Al snel was ik hooked, ik vond het concept veel leuker dan alle vorige games die ik had gespeeld. Vooral omdat je je altijd kan blijven verbeteren in CS en dat is iets wat mij enorm motiveert. Ik heb vrijwel alle Benelux-LANs gedaan met o.a. Sector One, SD-Gaming en ECV Maestro. Daarna heb ik bij CAZ Esports, Lowlandlions, Leonid en Endpoint gespeeld. Nu ben ik gelukkig weer thuis bij Trust Gaming en het voelt goed om met hen te spelen. Ik verwacht dat we nog vele LANs samen gaan spelen en natuurlijk winnen 😉

Mijn naam is Jamie Lammers, ook wel bekend als Luosrevo. Ik speel al ongeveer 10 jaar competitief Counterstrike. Ik heb heel wat ervaring opgedaan met internationale LANs wat ik nu een beetje probeer mee te geven aan de jonkies. Voor de rest hou ik er gewoon van om te spelen en vooral te winnen als team. Als ik nog iets zou willen bereiken met CS is op ze minst een Minor of anders een Major spelen met de boys.

Hola, ik ben Bram Breugelmans a.k.a. Logix, 19 jaar en woon op het moment in Eindhoven. Ik speel al CS: GO vanaf de release in 2012. Daarvoor heb ik CS Source gespeeld. In 2016 ben ik voor langere tijd gestopt maar ben begin dit jaar weer begonnen met spelen. In mijn carrière heb ik in een paarorganisaties gespeeld (ECV, Leonid, Ceaseless Six) en nu bij Trust Gaming! Een fantastische kans om te laten zien wat wij kunnen als individuen en als team. Het doel is natuurlijk om de Mijndomein Masters te winnen en op hoog Europees niveau te spelen!

Yo! Ik ben Thijs Izaks, 19 jaar en kom uit Den Haag. Ik speel heel mijn leven al graag verschillende spellen maar pas een paar jaar competitief. Ik heb voordat ik begon met CS: GO, Call of Duty 4 competitief gespeeld op een hoog niveau. Aangezien het spel steeds minder actief werd ben ik gestopt in 2015 en gaan zoeken naar een vervangend spel. Ik speel sinds ongeveer september dat jaar CS: GO en probeer mijn weg naar de top te vinden zoals ik deed op CoD4. Sinds kort zit ik bij Trust Gaming, met hen hoop ik door te breken op internationaal niveau!
Leon

Leon is beheerder en initiatiefnemer van Mijndomein Masters. Is zelf ook een gamefreak.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Nu live!
Live Donderdag 18:00