fbpx

Nieuwe partner en uitzendinformatie

Leon 1 november 2017

Naast frontpage streaming via Twitch.tv en Fox Sports 9 zal de Mijndomein Masters vanaf morgen ook live te zien zijn op Sportnieuws.nl. Deze website die onderdeel uitmaakt van De Persgroep (o.a. AD, Volkskrant en Trouw) is goed voor een bereik van ruim 1 miljoen bezoekers en 9 miljoen pageviews (!) per maand.

Mijndomein Masters en Sportnieuws.nl hebben een gezamenlijk doel om Esports groot te maken. Door Esports op te nemen als volledig onderdeel naast voetbal, formule 1 en darts wil Sportnieuws.nl Esports beschikbaar maken voor het grote publiek. Een samenwerking waar wij erg blij mee zijn. Naast livestreaming zal Sportnieuws.nl ook coverage rondom het evenement doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voorbeschouwingen en samenvattingen van de wedstrijd.

Uitzendinformatie
De Mijndomein Masters is vanaf 2 november elke donderdag live te zien vanaf 18:00 tot 22:30. Dit kan via onderstaande kanalen:

Twitch (frontpage streaming voor heel Nederland en via het kanaal InsideEsportsTV)
Fox Sports 9 (via telefoon, tablet, laptop, PC of Chromecast via TV. Heb je een TV-abonnement op Fox Sports? Maak dan online een account aan op www.foxsports.nl en koppel je TV-abonnement aan je online account)
Sportnieuws.nl (frontpage streaming)

Wil je graag langskomen om de wedstrijden live te ervaren? De deuren van onze gaskoepels zijn geopend vanaf 17:30. Het adres is Persoonshaven 906, 3071 CL Rotterdam. Iedereen is van harte welkom. Entree is gratis.

 
Leon

Leon is beheerder en initiatiefnemer van Mijndomein Masters. Is zelf ook een gamefreak.

3
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Get-Gaming en Defusekids winnaars eerste speelronde | esports-nieuwsDefuse kids en Get-Gaming winnaars eerste speelronde | esports-nieuwsNederlandse Counter-Strike-top krijgt eigen toernooi: zo werkt de miljoenenshooter | Sportnieuws Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] Gigantisch prijzengeld De meeste esportliefhebbers weet dat de wereld van online-gaming verder gaat dan een potje FIFA tussen de profs van FC Utrecht en Ajax in de eDivisie. Er zijn veel meer en veel grotere competities en toernooien te vinden waar het gaat om serieus, zeg maar gerust heel veel, prijzengeld. CSGO is één van de allergrootste esporten die er op dit moment is met soms wel een miljoen euro aan prijzengeld.COD-variant CSGO of Counter Stike: Global Offensive, zoals de volledige naam luidt, is een first-person shooter. Klinkt heel lastig, maar het is bijvoorbeeld hetzelfde als Call of Duty,… Lees verder »

trackback

[…] In de volgende speelronde van de Mijndomein Masters zijn er weer 4 teams die het tegen elkaar gaan opnemen.  Venko Gaming trapt de avond om 18:00 af tegen Billionaire Boys en Asterion speelt om 20:00 tegen ECV eSports. We zien jullie dan op Twitch, Fox Sports of Sportnieuws.nl. […]

trackback

[…] In de volgende speelronde van de Mijndomein Masters zijn er weer 4 teams die het tegen elkaar gaan opnemen.  Venko Gaming trapt de avond om 18:00 af tegen Billionaire Boys en Asterion speelt om 20:00 tegen ECV eSports. We zien jullie dan op Twitch, Fox Sports of Sportnieuws.nl. […]


Nu live!
Live Donderdag 18:00