fbpx

Meet the team: Asterion

Leon 18 januari 2018

Begonnen als mix in oktober 2017, maar toen ze zich kwalificeerde voor de Kayzr League en de Mijndomein Masters zijn ze onder de vlag van Asterion gaan spelen. We stellen jullie graag voor aan één van de deelnemers dit seizoen.

Mijn Naam is Melvin “SevenUp” Hof, 21 jaar en woon in Almere. Ik ben bekend geworden met Counter-Strike toen ik 7 jaar oud was. Ik zag mijn broer het spel spelen en vond het zelf ook interessant. Ik heb het af en toe gespeeld, maar nooit competitief tot Counter-Strike: Global offensive uitkwam (2012) met ‘matchmaking’. Sindsdien ben ik mij er in gaan verdiepen en ben ik bekend geworden met E-sports. Na paar jaar matchmaking spelen en met een paar vrienden, heb ik de stap gezet om in 2015 teams te gaan joinen en te lannen. Ondertussen heb ik in verschillende mixes/teams gespeeld zoals: Aetas, mCon, LastMenStanding, Venko en speel ik tijdens MDM onder Asterion met de huidige jongens.

Sup, mijn naam is Brendan “Lander” Meijsen. Ik speel CS competitive sinds early- 2015. Daarvoor speelde ik Call of Duty 4 ProMod competitive. Dit is dus ook waar ik voor het eerst in aanraking ben gekomen met eSports. Toen CSGO werd gereleased stierf cod4 promod vrijwel volledig af dus zocht ik naar een nieuwe game. Dit is wanneer ik CSGO kocht in een steam sale. Daarna heb ik mijn speelstijl etc. in de opvolgende jaren verfijnd tot wat het nu is. Iedereen in ’t team moet alles kunnen, dus een vaste role heb ik niet. Maar, ten goede of ten kwade, ben ik voor het grootste gedeelte IGL van dit team.

Joey van Hattem hier. Ik ben begonnen met het spelen van CS:GO aan het begin van 2015 zonder ervaring van FPS op de PC en alleen een beetje van CoD op de PS3, mijn eerste team was Dragons Unfold Fortius rond 2016 en daarna met de mensen waarmee ik nu voor Asterion speel in MDM. Het doel voor mij op het moment is een stabiel team te krijgen waar ik en me teamgenoten in kunnen groeien.

Mijn naam is Teun ‘Rasko’ van Ras, 25 jaar en woon in Schaijk. Ik ben met counterstrike begonnen toen ik circa 12 jaar was. Via via ben ik aan aanraking gekomen met eerst cs 1.5 en later 1.6. in deze periode speelde we enkel de standaard surf maps en wat community games. Eind 1.6 begon ik teams te zoeken om competitief te gaan spelen. Competitief spelen begon voor mij bij ESL matches waarna ik later voornamelijk in duitse teams speelde. Nadat 1.6 niet meer gespeeld werd en CS:GO is uitgekomen heb ik een aantal jaren niet mee gespeeld. Op het moment speel ik z’n 3 jaar CS:GO en ben weer begonnen met het competitief spelen. Voordat ik met de huidige lineup speelde heb ik in enkele Nederlandse ‘teams’ gespeeld wat helaas nooit uitliep tot een degelijk team wat prestaties kon neerzetten. De huidige lineup was z’n 2 weken bij elkaar voordat de MDM qualifiers begonnen en ik mag de role als AWP’er vervullen voor het team.

Hey ik ben Wiert “wiertgo” Mulder en ik ben 18 jaar. Op 20 mei 2013 heb ik CS:GO gekocht. Voor dat ik Counter-Strike ben gaan spelen, speelde ik vooral Battlefield en Call of Duty. Toen ik voor het eerst serieus CS speelde ben ik niet lang daarna naar mijn eerste lan geweest. Die competitieve omgeving vond ik erg leuk, dus ben ik meer gaan spelen sindsdien.
Leon

Leon is beheerder en initiatiefnemer van Mijndomein Masters. Is zelf ook een gamefreak.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Nu live!
Live Donderdag 18:00