fbpx

Meet the team: Venko Gaming

Leon 29 januari 2018

Venko Gaming begon als ‘team-kene’ in 2004. Het team was een samenwerking van spelers met dezelfde idealen, die allemaal in dezelfde stad woonden. Na 3 jaar competitief spel in ‘Counter-Strike’, scheidden elkaars wegen, spelers gingen voor verschillende teams spelen, stapte over naar andere games, enz. De vrienden bleven in contact maar besloten dat het tijd was om hun expertise aan een nieuw jongere en enthousiaste generatie door te geven. Dit is waar we Venko Gaming begonnen, Venko afkomstig van de wereldtaal bekend als Esperanto, wat overwinning betekent. Door de jaren heen met een kleine pauze tussendoor, groeiden we uit tot een solide en goede partner voor al onze spelers en sponsors. Dit breidt zich snel uit naar andere takken van de Esportindustrie dan alleen de Counter-Strike-franchise. Op dit moment hebben we teams en spelers in meer dan 7 verschillende spellen, met groot succes. Al onze teams en spelers spelen op het hoogste niveau in de Benelux en staan bekend om hun hoge prestatieniveaus.

IPATYY
Mijn naam is Patrick Dokter, ook wel bekend als IPATYY. Ik game al sinds ik 11 ben maar switchte pas 5 jaar geleden naar de pc, sindsdien heb ik een naam gemaakt in de Battlefield community voordat ik geswitched ben naar CS. Toen ik naar CS kwam heb ik een aantal internationale en Beneluxteams gespeeld voordat mijn huidige team werd gevormd. Het doel is om het best mogelijke te behalen voordat ik mijn gameverslaving tot een einde breng.

PAWKY
Mijn naam is Jeroen de Haas a.k.a. Pawky. Ik speel sinds 2013 CSGO, daarvoor heb ik veel andere FPS-games gespeelt, waarvan Alliance of Valiant Arms (AVA) het intensiefst. Toen ik met CSGO begon werd ik al redelijk snel opgepakt door Venko in 2014. Sinds dat team uit elkaar viel heb ik CSGO niet meer zo serieus gespeelt en ben ik vooral voor plezier naar de Nederlandse lans toe geweest. Toen ik werd gevraagd om in te vallen voor Venko voor MDM zag ik het als een mooie kans om op een leuk toneel met vrienden te gamen voordat ik mijn muis en keyboard definitief aan de wilgen hang.

MIKEYYM
Mijn naam is Mike “MikeyyM” Meewezen en ik kom uit Zoetermeer. Ik speel zowat heel me leven al games. Sinds augustus 2015 ben ik van COD overgestapt naar CS:GO. Aangezien COD steeds meer veranderde en dat mij niet lag, moest ik op zoek naar een ander spel. Een vriend van me adviseerde me toen CS:GO, dit bleek inderdaad het spel waar ik naar zocht. Ik heb nooit spijt gehad van mijn switch naar CS:GO. En vanaf nu hoop ik verder door te breken naar de top van de Benelux, en misschien wel internationaal. Veder hoop ik een mooie 2de seizoen helft neer te zetten met Venko Gaming!

BEZERK
Mijn naam is Thom Fidder, ook wel bekend als ketaminewow of in Mijndomein Masters als Bezerk. Ik ben in eind 2014 begonnen met het spelen van CS:GO, gedurende deze tijd heb ik in een aantal Benelux teams gezeten waarmee ik lans heb gespeeld maar nooit het juiste heb gevonden. Met deze line up hoop ik heel veel ervaring op te doen.

REACTZ
Hallo allemaal, mijn naam is Joep van Tiel beter bekend onder de naam Reactz. Ik woon in Geldrop (naast Eindhoven) en ben 23 jaar oud. Ik speel al games sinds mijn 10de en ben via mijn neef begonnen met CS 1.6 toen ik 11 jaar was. Toen CS Source uitkwam in 2004 ben ik hiernaar overgestapt. Ik speelde toen vooral voor de fun totdat ik gevraagd werd om in een team te spelen. In Source heb ik een paar teams gehad maar dit niveau was nog aan de lage kant. Toen CS:GO uitkwam ben ik dit meteen gaan spelen tot de dag van vandaag. In CS:GO heb ik voor verschillende teams gespeeld en ben naar Lans over de hele Benelux geweest. Helaas heb ik met deze teams nooit het niveau kunnen halen wat ik graag zou willen. Ik hoop nog ooit te spelen op het hoogste niveau en bijvoorbeeld te spelen op een Major of ESL Cologne.
Leon

Leon is beheerder en initiatiefnemer van Mijndomein Masters. Is zelf ook een gamefreak.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Nu live!
Live Donderdag 18:00