fbpx

Coach Dennis helpt Trust aan zege, ECV verstevigt vierde plaats

Tabitha 12 februari 2018

Trust Coach Dennis_R moest instappen omdat yNc vanwege persoonlijke redenen afwezig was in hun match tegen Asterion. Dennis_R moest een grote rol vervullen omdat YNC vorige week nog MVP was. ECV wilde zich laten gelden, zeker omdat vorige week de matches tegen DefuseKids niet slecht gingen. Dat hebben ze zeker gedaan.

ECV Esport-Venko Gaming
ECV begon lekker aan de avond door Venko Gaming met 16-1 op de_inferno te verslaan. Er viel weinig over de zeventien rondes te zeggen behalve dat Bowen er lekker in zat en dat HouzAR, de nieuwe speler, steeds beter zijn draai begint te vinden in het team. Venko ging niet bij de pakken neer zitten en wilde vechten voor wat ze waard zijn. Hun vechtlust werd duidelijk op de_mirage, waar er sterk begonnen werd en ze de pistol ronde wonnen. Uiteindelijk wist ECV toch op de kleine details de rondes te winnen en werden er drie punten mee naar huis genomen. De tweede map eindigde in 16-8 voor ECV nadat Wajoo een 2-tegen-1 situatie won met zijn AWP.

Trust Gaming-Asterion
MVP van vorige week, yNc, kon er niet bij zijn. Daarom moest coach “  Dennis_R” achter de pc kruipen en de plek van yNc innemen. Dat is zeker een succes gebleken. Trust kon op hetzelfde punten aantal komen als Defusekids (Defusekids speelde 1 game minder). Na de eerste map, 16-8 voor Trust op de_cache, dachten veel mensen dat de_mirage  net zo snel voorbij zou zijn.

Maar Asterion dacht daar anders over.  Coach Dennis_R won nog een 2v1 situatie en dat was uiteindelijk nog nodig ook. Het leek er zelfs op dat Trust Gaming genoegen moest nemen met het delen van de punten omdat Asterion na ronde 29 matchpoint te pakken had. Trust pakte toch nog hun 15e ronde en forceerde zo overtime. Dit was een grote verrassing omdat Trust Gaming naar de CT kant ging met een 10-5 voorsprong. Overtime was een snelle 4-0 winst voor Trust Gaming, waardoor zij nu evenveel punten heeft als Defusekids.
Tabitha

Tabitha schrijft content voor Mijndomein Masters en houdt zich bezig met alles rondom Esports.

2
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
BowenCoach Dennis helpt Trust aan zege, ECV verstevigt vierde plaats | esports-nieuws Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] Bron: Mijndomein Masters […]

Bowen
Gast
Bowen

Volgens mij is het HouseAr niet HouzAR. =D


Nu live!
Live Donderdag 18:00