Debuterende Cruc1al speelt een cruciale rol. Trust pakt de tweede plaats

Leon Ruesink 6 februari 2018

Cru1cal draagt Defuse Kids naar een overwinning op ECV Esports. Makkelijk was het zeker niet voor het nieuwe lid, maar met hem is het Defuse Kids toch gelukt. De eerste map was de_train en eindigde in een close 16-11 tegen ECV. De tweede map, de_mirage, was net zo spannend en werdt 16-12 voor Joey en zijn teamgenoten. Daardoor blijft DK boven aan staan zonder een map te verliezen. Trust speelde tegen Edevia en had weinig moeite om 3 punten te pakken, waardoor zij zich op een tweede plek manifesteren.

DefuseKids-ECV Esports
Nadat het duitse Panthers GG, Bernard bij Defusekids weg haalde, zocht de nummer 1 van Mijndomein Masters een vervanger. Daarbij heeft het team gekozen voor Joey “ Cruc1al ” Steusel. De oud speler van Splyce wist gelijk ook MVP te worden bij zijn eerste match. De AWP’er pakt op train 25 kills en pakte belangrijke rondes voor zijn team. ECV bood flink weerstand en het lukte om in het begin zelfs de leiding te pakken. De tweede map, de_mirage, was ook een close map waarbij ECV net weer aan het kortste einde trok. Ondanks dat ECV met een nieuwe speler speelde, Houzar, zag alles er goed uit en verloren ze het net op de details Het leverde uiteindelijk niks op maar het gaf hoop op een top vier klassering.

Trust-Edevia
Na de winterstop lagen er kansen voor Trust om de tweede plek over te nemen van Get-Gaming. In de matches tegen Edevia werd die kans met beide handen aangegrepen, vooral op de eerste map, de_train, had Edevia niks te zeggen tegen Trust. De game eindigde in 16-2. Trust Gaming won 9 rondes achter elkaar nadat Edevia het net 7-2 maakte. De_inferno leek in het begin wat spannender te worden nadat Edevia met 5-3 de leiding pakte. Trust besloot daarna wel naar huis te willen en won elf rondes achter elkaar om het bij een score van 16-6 te laten. Met die drie punten staat Trust Gaming nu op een gedeelde tweede plaats met Get-Gaming, maar Trust heeft een beter ronde saldo.
Leon Ruesink

Volgt CSGO nu 4 jaar, mag een beetje er over schrijven, filmen , casten en editen, maar is wel pas GN3

Reageer op dit artikel

1 Reactie op "Debuterende Cruc1al speelt een cruciale rol. Trust pakt de tweede plaats"

avatar
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] Bron: Mijndomein Masters […]