Defusekids stevig aan kop en Trust Gaming overrompelt ECV

Leon 8 december 2017

In speelronde 6 stonden een aantal krakers op het programma: Defusekids – Venko Gaming en Trust Gaming – ECV eSports. Defusekids liet zien waar het goed in was, namelijk winnen en liet Venko verbouwereerd achter na twee snelle maps. Trust Gaming en ECV eSports maakten er ook een leuke wedstrijd van, maar individueel liet vooral k1nzo zien waartoe het in staat was.

Defusekids – Venko Gaming
Doordat Defusekids te laat aan de start verscheen, kreeg Venko Gaming de mogelijkheid de picks te doen waarbij Defusekids geen recht had op bans. Venko koos de_nuke en begon als CT. Clash van Defusekids was ziek en werd vervangen door shk. Ondanks het feit dat de_nuke een CT-sided map is, was het vanaf minuut 1 Defusekids die grip had op de map. Venko had moeite met de snelle openingen die Defusekids forceerde. Zonder al te veel moeite won Defusekids de eerste map (16-2). Map twee (de_overpass) was iets spannender maar Defusekids was geen moment in de problemen. G1Do schitterde door een aantal double AWP kills en maakt meermaals bijna een ace. Hét moment van de game was toch wel Berzerk die met een knife kill voorkwam dat G1DO een ace noteerde.

Trust Gaming – ECV eSports
Twee teams die absoluut kans hebben op een top drie notering in de Mijndomein Masters namen het tegen elkaar op. ECV eSports, tot gisteren ongeslagen, had nog weinig tegenstand gehad in afgelopen wedstrijden. Trust Gaming daarentegen mocht in de eerste speelronde al gelijk tegen Defusekids aantreden waarbij het zichtbaar te kort kwam. Het team was nog te kort bij elkaar en de gewenning ontbrak. Vanavond was daar echter niets van te zien. Mirage leek door de uitslag (16-11) spannender dan het was, want Trust had volledige controle. Aan de kant van ECV kwamen Wajo en Bowen, die normaal voor de kills moeten zorgen, niet los. K1nzo daarentegen speelde vanavond één van zijn betere wedstrijden van het jaar. Op de_cobblestone was het vooral uitzitten van ECV eSports die op een zeker moment wel inzag dat het vanavond tekort kwam. Bowen redde door een aantal goede individuele acties nog een aantal ronden maar kon niet voorkomen dat Trust met 16-6 zegevierde.

Door de winst van Defusekids gaan zij met 9 punten uit 3 wedstrijden stevig aan de leiding. Trust voegt zich naast ECV eSports en Get Gaming op een gedeelde tweede plaats. Volgende week staan de volgende wedstrijden op het programma:

Speelronde #7 (14 december 2017)
18:00 Get-Gaming – Venko Gaming
20:00 Billionaire Boys – Asterion

Dit is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Daarna gaan we weer verder vanaf 1 februari!
Leon

Leon is beheerder en initiatiefnemer van Mijndomein Masters. Is zelf ook een gamefreak.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Defusekids stevig aan kop en Trust Gaming overrompelt ECV | esports-nieuws Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] Bron: Mijndomein Masters […]