Edevia en Defusekids winnaars van de avond

Leon 20 november 2017

In speelronde drie van de Mijndomein Masters namen Asterion, Edevia, Defusekids en Get-Gaming het tegen elkaar op. Edevia wist hun eerste punten bij te schrijven en in de kraker tussen Defusekids en Get-Gaming was het Defusekids die zeer overtuigend won. De Nederlands/Belgische formatie gaat daarmee aan de leiding na drie speelronden.

Edevia – Asterion
De avond begon met een wedstrijd tussen twee teams die beiden nog niet hadden weten te winnen. In de eerste speelronde ging Edevia onderuit tegen Get-Gaming en winst Asterion niet van Venko Gaming te winnen. Beide teams was het er dus aan gelegen om niet te verliezen.

Tijdens de eerste map (de_overpass) ging het lang gelijk op, toen Asterion een gat van 4 rondes wist te slaan. Uiteindelijk toonde Edevia zich weerbaar en vocht knap terug. Het won de map zelfs met 16-13. Map twee werd een stuk eenzijdiger dan gedacht. Op de_inferno bleek dat Edevia hun T-side tactics goed ingestudeerd hadden en dat Asterion hier geen antwoord op wist te geven. MVP ketchup leidde zijn mannen naar een 16-5 overwinning.  Zodoende kon Edevia de eerste drie punten bijschrijven en verlaat het de laatste plaats. Voor Asterion is er werk aan de winkel.

Defusekids – Get-Gaming
De topper van de avond was die tussen Defusekids en Get-Gaming. De nummers 1 en 3 van dat moment hadden beiden hun eerste wedstrijd met overtuiging gewonnen. De wedstrijd begon op de_nuke, een map pick van Get-Gaming. Hoewel de match in het begin redelijk gelijk op ging, was het Defusekids wat toch de overhand kreeg naarmate de match vorderde. G1DO onderscheidde zich van de rest door op cruciale momenten de kills te pakken. Get-Gaming probeerde het uit alle hoeken en standen maar moest zich toch gewonnen geven met 16-9.

De tweede map beloofde vuurwerk te worden omdat Get-Gaming zich natuurlijk wilde revancheren. Vanaf minuut één ging het voor hen mis. Zowel B als A zaten potdicht bij de mannen van Defusekids en lang leek het af te gaan op 16-0. Get-Gaming kon de eer redden door toch nog een ronde te pakken als T, maar het haalde voor het verloop van de wedstrijd weinig uit. Defusekids won uiteindelijk met grote overtuiging, 16-2. Door deze winst gaat Defusekids na de derde speelronde aan de leiding.

Volgende week staan de volgende wedstrijden op het programma:
18:00 Venko Gaming – Trust Gaming
20:00 ECV eSports – Billionaire Boys

 
Leon

Leon is beheerder en initiatiefnemer van Mijndomein Masters. Is zelf ook een gamefreak.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op