Eerste gelijkspel een feit en winst voor ECV eSports

Leon 10 november 2017

Alle teams hebben na vandaag tegen elkaar gespeeld. Billionaire Boys speelde in een spannend pot gelijk tegen Venko Gaming en ECV eSports won vrij eenvoudig van Asterion. Hierdoor gaan Get-Gaming, Defusekids en ECV eSports aan de leiding met ieder 3 punten.

De avond begon met Billionaire Boys tegen Venko Gaming. De eerste map was inferno, een pick van de Billionaire Boys. Dat dit een home map was bleek wel uit de cijfers. Vooral als CT schitterde Billionaire Boys. Mikejuu onderscheidde zich van de rest en leidde zijn team naar een 16-4 winst. Tweede map was de_nuke, pick van Venko Gaming. Billionaire Boys hoopten hun winning streak door te trekken naar deze map maar de rollen waren volledig omgedraaid. Venko Gaming won de map vrij eenvoudig met 16-8 waardoor het eerste gelijkspel een feit is.

De tweede match was tussen Asterion en ECV eSports. Bekende namen in de Benelux CS:GO scene. Ondanks dat er veel spanning verwacht werd, was het een vrij eenzijdige match. Op de_cobblestone kon Asterion in het begin nog meekomen maar moest het uiteindelijk met 16-8 hun meerdere erkennen in ECV eSports. Op de_inferno was het wederom ECV eSports die aan het langste eind trok (16-7). Door deze overtuigende winst voegt ECV eSports zich bij de twee andere winnaars Get-Gaming en Defusekids.
Leon

Leon is beheerder en initiatiefnemer van Mijndomein Masters. Is zelf ook een gamefreak.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Eerste gelijkspel een feit en winst voor ECV eSports | esports-nieuws Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] Bron:┬áMijndomein Masters […]