Trust Gaming haalt uit en ECV eSports behoud koppositie

Leon 27 november 2017

In de vierde speelronde van de Mijndomein Masters namen Trust Gaming en Venko Gaming het vanavond tegen elkaar op. Later die avond waren het ECV eSports en Billionaire Boys die tegenover elkaar stonden. Trust Gaming voerde, zeker op cobblestone, een show op (16-0) en won vrij eenvoudig met 2-0. ECV eSports had het iets lastiger maar won uiteindelijk zonder al te veel problemen van Billionaire Boys

Trust Gaming – Venko Gaming
Met een roster-change (yNc voor LouiG) begon Trust vol goede moed aan de game. De eerste map de_overpass (pick Venko) was eenzijdig. De mannen van Trust hadden wat goed te maken na de verloren openingswedstrijd tegen Defusekids en waren gretig. Onder leiding van luosrevo won Trust met 16-5. De tweede map was een schouwspel waar alles in voorkwam. Knifekills, geschreeuw uit de booth (van vooral k1nzo) en een daverende 16-0. Trust Gaming was vanavond een maatje te groot voor Venko, dat voor volgende week terug moet naar de tekentafel.

ECV eSports – Billionaire Boys
Een van de koplopers van dat moment ECV eSports nam het op tegen de nieuwe formatie Billionaire Boys. Laatsgenoemde speelden in hun eerste wedstrijd gelijk tegen Venko en namen een plek in de middenmoot in. Op de openingsmap cobblestone liet ECV eSports gelijk zien wat er nodig was om hun te verslaan. Een sterke CT ronde zorgde voor de nodige marge. Uiteindelijk won ECV eSports met 16-3. Op de tweede map de_inferno was het spannender maar wist ECV eSports uiteindelijk een gat te slaan. Onder leiding van IPATTY won ECV eSports ook deze map met 16-9 en gaat het daarmee met 6 punten uit twee wedstrijden aan de leiding, samen met Defusekids.

 
Leon

Leon is beheerder en initiatiefnemer van Mijndomein Masters. Is zelf ook een gamefreak.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Trust Gaming haalt uit en ECV eSports behoud koppositie | esports-nieuws Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
trackback

[…] Bron:┬áMijndomein Masters […]