fbpx

Over ons

Hoewel Esports voor steeds meer mensen een grote passie is, bleef de professionaliseringsslag in Nederland nog wat achter. Er zijn wel spelcompetities, maar in verhouding tot het aantal mensen met interesse, was dat erg weinig. Aansluiting met de Europese top en wereldwijde competities liep ver achter. Weinig partijen durfden te investeren, maar Mijndomein pakte in samenwerking met Gamers First (o.a organisator van Dutch College League) de handschoen wel op.

Mijndomein Masters is een Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) toernooi van de 8 beste teams van Nederland verspreid over 16 speelrondes inclusief halve finale en finale. Met deze nieuwe open competitie willen we het Nederlandse helden mogelijk maken door te groeien naar een internatoinaal niveau.

Mijndomein
Samen met onze bijna 200 duizend klanten bedenken we nieuwe oplossingen en betreden we soms nieuwe markten. In 2003 besloten wij de domeinnamenmarkt op te schudden. We richtten Mijndomein op. We haalden drempels weg en slaagden er in dat werkelijk iedereen, van groot zakelijk tot klein privé, een eigen domeinnaam kan krijgen. Het bleek de basis te zijn van hoe we vandaag de dag in Nederland met elkaar gewend zijn aan domeinhosting en registratie: een website voor iedereen! Esports is een nieuwe markt waar Mijndomein in gelooft. Vandaar dit initiatief Mijndomein Masters.

Gaming First
Opgericht in 2015, en gericht op Esports, gamers en Esporters. Gamers First gaat uit van de communities en bundelt Esports concepten en media formats. Videoproducties en Esports gaan wereldwijd al sinds jaar en dag hand in hand. Met de introductie door Gamers First van de Dutch College League en de productie van Inside eSports, waarin de wedstrijden live, wekelijks op Fox Sports en op Twitch werden uitgezonden, was het eerste Nederlandse productie een feit. En na anderhalf jaar een proven concept.

Inschrijven voor Mijndomein Masters kan hier.