fbpx

Fashr wint zijn eerste game met Trust Gaming

Tabitha 27 februari 2018

Fashr wint zijn eerste game met Trust Gaming en de strijd voor plek drie eindigt in een gelijkspel. Trust Gaming wint 2-0 waardoor het team gegarandeerd plek 3 te pakken heeft. ECV Esports verspeelt de kans om de derde plek te pakken.

Trust Gaming is zo goed als zeker van de tweede plek na hun 2-0 overwinning op Billionaire Boys. De enige manier waarop Trust Gaming de tweede plek nog kan verliezen, is als Get Gaming 2-0 van Trust Gaming wint in een directe matchup. Laat dat nou net de laatste wedstrijd voor Trust en GetGaming zijn. De nieuwe aanwinst van Trust,  FASHR, pakt gelijk de MVP. De eerste map was de_inferno en dat werd 16-0 in het voordeel van Trust Gaming. Waar na een spannende eerste pistol round, Trust eigenlijk niks meer weggaf. De tweede map, de_mirage, ging beter voor de Billionaire Boys want ze wonnen gelijk de eerste pistol round. Het was wel een gokje van de Billionaire Boys, omdat ze ervoor kozen om met 5 mensen op A site te blijven. Terwijl Trust de bom op B had geplant. Helaas kunnen de Billionaire Boys geen stand houden en werd het 16-8 in het voordeel van Trust Gaming. Met drie extra punten op zak blijft Trust op een tweede plek staan en zijn ze in ieder geval zeker plek drie.

ECV tegen GetGaming
Een spannende avond voor GetGaming en ECV esports. ECV kon namelijk de derde plek overnemen van GetGaming. De twee maps waarop gespeeld werden de_train en de_mirage. Train was een echte kraker waarin er veel tactical time-outs gebruikt werden. Rondes gingen naar beide kanten maar ECV wist beter samen te spelen en goede tactieken te gebruiken. ECV won de eerste map met 16-10 en wist dus goed te beginnen in de strijd op de eerste map. Mirage begon ook weer als train waarbij de ronde heen en weer gingen voor beide kanten.  Get Gaming wist toch de leiding te pakken en niet meer weg te geven. ECV kwam er niet meer aan te pas en GetGaming won met 16-10. Daardoor delen ze de punten en kan ECV niet de derde plek overnemen van GetGaming.
Tabitha

Tabitha schrijft content voor Mijndomein Masters en houdt zich bezig met alles rondom Esports.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Nu live!
Live Donderdag 18:00