fbpx

Edevia mist kans op halve finale en Defusekids wint wederom

Leon 5 maart 2018

Het is Edevia niet gelukt een laatste strohalm te grijpen voor de halve finale. Tegen Venko speelde het gelijk waardoor ze niet meer genoeg punten kunnen behalen voor een vierde plek. Defusekids kwam om hun ongeslagen streak te verlengen. Tegen Asterion maakte ze het in de tweede map nog even spannend maar wonnen wederom zonder een map prijs te geven.

Venko – Edevia
Een goede match voor de spelers om in de laatste weken nog wat punten te pakken. Dat is precies wat Venko en Edevia deden. De eerste map werd de_mirage, gekozen door Edevia, die hoopte daarmee de eerste stap te zetten naar de winst en zo begonnen ze ook. Er werden gelijk zes rondes gepakt voordat Pawky met een deagle een ace pakte, en zo de eerste ronde won voor Venko. Maar Edevia sloeg gelijk weer terug. Daarna verslapt het bij Edevia, want bij halftime stond het 8-7 in rondes, nog steeds in het voordeel van Edevia. Venko pakte gelijk door en wist de pistol ronde te pakken en ook de voorsprong te pakken. Edevia komt daarna nog één keer aan de leiding maar kan deze niet behouden. Venko wint 16-12 op de_mirage en schiet daarmee de hoop, van Edevia voor plek 4, weg.

Map twee werd de_nuke en Venko zei zich voorbereid te hebben op deze map. Venko ging voor de 2-0 overwinning, maar ondanks dat Edevia geen kans meer maakte, wilde ze niet weggaan zonder in ieder geval een gelijkspel. Edevia begon nog beter dan op mirage, namelijk met een 12-0 voorsprong voordat Venko een ronde kon terug pakken. Toen het halftime werd was het daardoor ook 13-2 in het voordeel van Edevia. De game was daarna snel afgelopen, want Venko kon nog drie rondes pakken voordat Edevia het eindigde in 16-6. Een gelijkspel.

Defusekids – Asterion
Defusekids is al geplaatst, maar wil de ongeslagen streak doorzetten dit seizoen. Asterion wil natuurlijk bekend staan als het team dat de streak van Defusekids doorbreekt. Defusekids begon sterk. Op de map de_inferno werd de eerste map gespeeld. Het begon sterk van beide teams, maar de R8 pistol bracht Defusekids meerdere rondes. Het was een aparte wedstrijd waarin de revolver veel schade deed aan Asterion. Daarnaast waren er nog vele hoogtepunten van bijvoorbeeld Clash met een AWP headshot door de muur. De eerste game eindigde in 16-6 maar in beide booths waren er lachende gezichten. Door naar map twee, de_cache, waar Asterion brutaal de leiding pakte. Het ging lang gelijk op maar uiteindelijk mocht er geen gelijkspel komen van Defusekids, alhoewel Asterion bijna overtime forceerde nadat Defusekids lang op map point stond. Uiteindelijk won de nummer 1 van de competitie met 16-13 en gaat het ongeslagen de halve finales in.
Leon

Leon is beheerder en initiatiefnemer van Mijndomein Masters. Is zelf ook een gamefreak.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

Nu live!
Live Donderdag 18:00