fbpx

GetGaming houdt top in zicht, Defusekids houdt streak

Tabitha 19 februari 2018

Get gaming – Billionaire Boys

In een wedstrijd die belangrijk was voor Get-Gaming om de aansluiting met Trust Gaming te behouden, moest er gewonnen worden tegen de Billionaire Boys. De nummer drie tegen de nummer voorlaatst. Dat zou op papier voor Get-Gaming weinig moeite moeten zijn, maar de Billionaire Boys wisten het de deels Belgische formatie toch af en toe moeilijk te maken.  Na de cointoss werd de eerste map, De_mirage, gekozen door Billionaire Boys. Wat een goede map had moeten worden voor Billionaire Boys werd een 12-0 voorsprong voor Get-Gaming. Na een 12-3 voorsprong pakte Get-Gaming de pistol round en koerste het eenvoudig naar een 16-3 map winst.

Map twee werd de_cache, gekozen door Get-Gaming. De nummer drie begon goed met een 7-0 voorsprong maar Billionaire Boys pakken dan drie rondes terug voordat Get-Gaming weer wat kan uitrichten. Uiteindelijk bepaalt individuele klasse de wedstrijd en Get-Gaming loopt eenvoudig uit naar 14-3. Dan lijkt de map gespeeld als Get-Gaming op matchpoint staat en Billionaire Boys niet veel geld heeft om de wapens te halen. Billionaire Boys weet knap een aantal rondes te winnen maar het is uitstel van executie. Get-Gaming wint ook hun eigen, tweede map met 16-8. Dat betekent dat Get-Gaming bij Trust Gaming in de buurt blijft en dat de wedstrijden van 8 maart spannend gaan worden. Dan speelt Get-Gaming tegen Trust Gaming voor die tweede plaats.

Edevia – Defusekids
Defusekids kon zichzelf veiligstellen van de halve finale door te winnen tegen Edevia. Voorafgaand aan de wedstrijd werd Defusekids zeker als favoriet bestempeld, maar de geslepen mannen van Edevia wilden een stunt uithalen. De eerste map werd de_inferno en daarop liet Defusekids zien waarom ze op die eerste plek staan.  Met overtuigende cijfers werd Edevia weggeschoten. Het werd 16-3, met goede team plays en tactics zoals we van de huidige nummer een kunnen verwachten. De_overpass werd map twee en was niet spannender dan de_inferno. Edevia kon nog wel iets meer brengen dan de eerste map. 16-6 was de eindscore en Defusekids behoudt de reeks die ze al vanaf dag een neergezet hebben en verzekeren zich van een plek in de halve finale!

 
Tabitha

Tabitha schrijft content voor Mijndomein Masters en houdt zich bezig met alles rondom Esports.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op